keskiviikko 20. elokuuta 2008

Thunder

Vähäkait oli pelottavaa olla koulussa maanantaina kun ukkosti ihan kokoajan! Valot sammuilivat välillä ja ukkosen jyrinä helisteli ikkunoita... Soli siis ihan meijän koulun päällä.
Ja kuulemma sähkölukot välillä sippailivat... Lätkäavaimet eivät kuulemma toimineet.. xD Mitäs luottaa liikaa teknologiaan...
Onneksi sentään ukkonen ei iskenyt mihinkään (ainakaan meijän koulun alueella).
Oli aika vainoharhainen olo kun istuttiin yläluokassa (aka lähempänä salamoitia)...

lauantai 16. elokuuta 2008

Den Första Vecka

Eli ensimmäinen viikko.
Ihan mukavasti se ensimmäinen viikko koulussa pääsi vierähtämään ohitse. Muutto sujui ihan odotetusti, mutta mainitsemaani pöytää en sittenkään tarvinnut, sillä asuntolan huoneissa oli jo valmiiksi sopivia pöytiä (ja rutkasti pistorasioita).
Asunto sinänsä välillä säikyttelee, kun se sattuu olemaan myös osittain toimistorakennuksena ja immeisiä käy siellä päivisin töissä. Mukavaa on kuitenkin, että pääsee käymään kaupassa kun tulee koulusta takaisin kämpile. Viime vuonna piti ensin käydä kämpillä ja sitten päästiin vasta käymään kaupassa.
Keittiö on myöskin ärsyttävän pieni kahdeksalle ihmiselle. Samoin jääkaappi, mutta onneksi saimme toisen jääkaapin ensimmäisen kaveriksi. Myöskin vessoissa olisi toivomisen varaa, sillä toisessa ovenkahva+lukko ovat huonoja käyttää ja toisessa huristelee iloisesti jokin iso kone ja ovea ei saa jättää kiinni kun on siellä käynyt (aka sitä jakaa iloiset hajunsa kolmen asunnon kesken (se vessa sattuu olemaan juuri sopivasti kolmen asunnon yhteisissä oleskelutiloissa).).
Mutta meillä on sauna! Mutta myös sauna vuorot...
Ja oikein kivasti (grr) meidään pitää jakaa se sauna kahden muun asunnon kanssa (kadessa on tyttöjä (12 yht.) ja yhdessä sitten (lesta)poikia. Kivakiva... >.< ) .
Ensiviikon torstaina menään koulun ryhmän kanssa Haaparantaan ostoksille IKEAan. Jännittää, sillä en ole käynyt vuosiin siellä. Viimeksi siellä kävin tosin perhenei kanssa ja ostin sieltä pehmulelun, joka esitti nukkuvaa valkoisen tiikerin pentua. Se on suloinen..
Ja olis se ihan kiva juttu, että tässäkin kuussa saisi opintotukea... >.<

Harmittaa vain, kun läppärini ei suostu päivittelemään itteään...

sunnuntai 10. elokuuta 2008

Koulu

Ja taas alkaa koulu.. Ihan mukavaa, sillä kesällä ei ollut oikein tekemistäkään...
Molin tässä pari päivää sitten noin puolviikkoo serkkujen mökillä Viitasaarella. Ihan mukavaa oli, vaikkain sääsket söi ja tuuli paljon. Uimassa en tietenkään käynyt, sillä onhan viimevuotisetkin turkit viel yllä.. xD
Hmmm. Pakkaaminen on puolivälissä. Ptäis viel pyykätäkkin....