lauantai 21. maaliskuuta 2009

Huhtikuista

No hohhoh, kun sitä on tullut pidetyksi väliä... Mutta kun ei ole keksinyt, mitä kirjoittaa...
Koulussa meille annettiin tehtäväksi suunnitella naapurikunnan info-kyltti ja tehdä siitä pienoismalli. Aika kämänen siitä on tulossa, omastani siis. Mutta kun tehtävän anto on mikä on ja opettaja päätti lopullisen tuloksen, niin minkäs siinä teet? En jaksanut alkaa intään vastaan, joten alistuin opettajan päätökseen. Ärsyttää myöskin se, että kesken suunnittelun opettaja muutti suunnitelmaa vielä kerran..!
Muttah, ei siitä enempää.
Tämän viikon alussa oli kaverin syntymäpäivä. Teimme hänelle Lokimarin kanssa avaimen perän (tähän tulee linkki kunhan jaksan laittaa sen dA-tilille..).
Hiihtolomalla käväisin kaverilla yötä. Ensin myöhästelin pariinkin otteeseen bussista... Mutta onneksi lopultakin pääsin perille. Koko päivän sitten kiertelimme pitkin kaupunkia koluten kirjakauppoja läpi. Paljon tarttui mukaan ja oli raskasta raahata niitä kaverin kämpille.. Mutta siitäkin sitten kunnialla selvittiin.
Sain myöskin Kauna- kokoelmaani lisäystä, sillä löysin Kauna 1 (amerikkalaisten uusintafilmauksen) hyllyyni. Kuulemma Kaunasta tulisi myös vielä yksi amerikkalais tekele, joten kokoelmani ei ole ihan vielä täydellinen...

Ja sitten loppukevennykseksi :