perjantai 25. huhtikuuta 2008

Hahaa...

Tilasin viimeviikonloppuna itseäni hemmotellakseni CDON.COM'ista boxin Kaunaa (niitä japanilaisversioita tietenkin). Noh, ne olivat oikein mukavasti tulleet eilen ja sitten töllöttelimme niitä kavereitten kanssa. Katsoimme tosin vain sen kaikkein ensimmäisen, Ju-On'in, mutta oli se ihan hyvää katteltavaa, vaikkei siinä niin hienoja erikoisefektejä ollut kuin amerikkalalisten filmaamassa versiossa... Muttah alkuperäisyys kunniaan!
Paketissa oli :
Ju-On
The Grudge sekä
The Grudge 2


Enää puuttuu Ju-On'in toinen osa ja amerikkalasiten filmatisoima The Grudge ensimmäinen (molen joskus aiemmin hankkinut Kauna 2'sen...).
Niin sitten kokoelmani on täydellinen. Ellei sitten sitä tule lissää...

Tänään koulussa aloittelimme metallivaluja. Sain tosin vain mallit kaavattua hiekkaan, mutta sain kuitenkin yhden valettua. Laitan siitä sitten joskus ehkä kuviakin. Tinasta se valettiin. Ensiviikolla päästään valamaan alumiiniä.
Oli tosi ärsyttävää hakata öljyttyä hiekkaa metallimuottiin kun sen piti olla sen verran tiiviisti siinä. Kaiken lisäksi minulta halkesi malli sinne muotin sisään... Noh, kattellaan mitä siitäkin tulee...

Ei kommentteja: