sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Qele, qele, perk..eiku qele qele!

Ei Suomi voittanut tänä(kään) vuonna. Mutta ei voi mittään, onhan ensivuonnakin uusi mahdollisuus. Omasta mielestäni Turkki olisi saanut voittaa, mutta oli Venäjän voittokappale ihan yhtä hyvä. Myös Kreikan kappale oli erinomainen.
Tilailin tänään itselleni rintanappeja EMP'ltä. Ja sitten vain odottelemaan milloin ne saapuvat postikonttoriin noudettaviksi.. Samalla tosin tilailivat sekä äitini että siskoni, joten lähetys saattaa viivästyä, muttei se haittaa, kunhan ne tulevat perille.. :D
Tänään on myös sisareni syntymäpäivä, hän täittää jo 18. Onnea siskoseni!
Ajatella, niin ne pikkusisaret vanhenee...

Mor ve Ötesi - Deli



P.S. Sain lopultakin katsottua kaikki hankkimani Kaunat! Tosin molemmat kaksi kertaa ja turhan peräkkäin, niin muisti koko ajan, missä oltiin menossa toisella katselukerralla.. Ne alkavat hiukan tulla korvista ulos, mutta ei se mitään. Ootellaan jokusen aikaa ja katsotaan uudestaan..! xD

lauantai 10. toukokuuta 2008

Seikkailemisesta

Torstaina satuttiin kavereitten kanssa koulunkämpillä grillaamaan, ihan ekstempore (vai miten tuo kirjoitetaan..). Laitettiin kaverin kanssa folionyyttejä, joden sisällä oli pekoniin käärittyjä herkkusieniä joiden sisällä oli Cremé Bonjouria. Namiskuukeli *lurps*. Ja tietenkin makkaraa.
Ja samana päivänä käytiin autiossa talossa hihhuloimassa. Haisi aikas paljon homeelta, mutta muuten oli aika jännittävää.
Sitä ennen liimattiin lopultakin tuhannen palan Mona Lisa pahville. Oltiin mukavissa liimahuuruhissa... Monta kuukautta sitäkin sai kasata että tuli valmiiksi, mutta lopultakin sinnikkyys palkittiin.
Lainasin koululta kameran viikonlopun ajaksi, että saisin kuvata webmasteroimani teatteriporukan näytelmää. Ja muutenkin.. On aivan ihanaa kuvata sillä! Luojan kiitos että koulusta saa lainata välineitä. Saatan laittaa kuvia näytille tännekin, mutta kun en saanut kuvansiirtokaapelia mukaan, kun niillä on kuulemma ollut tapana lähtä kävelemään... Mutta ei se mitään. Se vaan, että se myöhästyy päivällä kun lupasin sen maanantaina palauttaa, niin tiistaina meen koululle... ^^ Noh, ei voi mittään. Täytyy vaan ilmoittaa koululle.
Ja voi luoja kun nuo s**tanan viisaudenhampaat voivatkaan sattua! Siis jumankauta. Onneksi vaan yksi hammas vihloo, mutta kuitenkin.. Burana auta ei. Prrkle...
Ja maanantaina yritän päästä kipuajalla legolääkärille...
Edit: Empäs mennykkään kun hammassärky ehti jo hellittää sitä ennen...

sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Sibulia, sibulia...

Istutin eilen itselleni vanhaan muoviseen soikkoon itselleni vihersipuleita (Allium cepa). Salaojitukseksi kelpasivat kävyt aivan mainiosti. Harmi vaan kun nuo kukkakylvöt sekä muut istutukset tuppaavat aina epäonnistumaan, mutta pidetään silti peukut pystyssä... Harmi vaan kun kukaan ei ole kastelemassa kylvöksiäni viikolla kun molen muualla koulussa...
Olen ollut myös nuhassa koko vapun ja vapunjälkeisen ajan ihan tähän päivään saakka. Ei ole mukavaa kun on saanut niistellä ja kuluttaa vassapaperiakin pari rullallista niistämistarpeisiin.
Ja kun tietää, että aina nuhan jälkeen jää se yskä. Sitä saa sitten rykiä ihan olan takaa monta viikkoa! Prkl...