lauantai 10. toukokuuta 2008

Seikkailemisesta

Torstaina satuttiin kavereitten kanssa koulunkämpillä grillaamaan, ihan ekstempore (vai miten tuo kirjoitetaan..). Laitettiin kaverin kanssa folionyyttejä, joden sisällä oli pekoniin käärittyjä herkkusieniä joiden sisällä oli Cremé Bonjouria. Namiskuukeli *lurps*. Ja tietenkin makkaraa.
Ja samana päivänä käytiin autiossa talossa hihhuloimassa. Haisi aikas paljon homeelta, mutta muuten oli aika jännittävää.
Sitä ennen liimattiin lopultakin tuhannen palan Mona Lisa pahville. Oltiin mukavissa liimahuuruhissa... Monta kuukautta sitäkin sai kasata että tuli valmiiksi, mutta lopultakin sinnikkyys palkittiin.
Lainasin koululta kameran viikonlopun ajaksi, että saisin kuvata webmasteroimani teatteriporukan näytelmää. Ja muutenkin.. On aivan ihanaa kuvata sillä! Luojan kiitos että koulusta saa lainata välineitä. Saatan laittaa kuvia näytille tännekin, mutta kun en saanut kuvansiirtokaapelia mukaan, kun niillä on kuulemma ollut tapana lähtä kävelemään... Mutta ei se mitään. Se vaan, että se myöhästyy päivällä kun lupasin sen maanantaina palauttaa, niin tiistaina meen koululle... ^^ Noh, ei voi mittään. Täytyy vaan ilmoittaa koululle.
Ja voi luoja kun nuo s**tanan viisaudenhampaat voivatkaan sattua! Siis jumankauta. Onneksi vaan yksi hammas vihloo, mutta kuitenkin.. Burana auta ei. Prrkle...
Ja maanantaina yritän päästä kipuajalla legolääkärille...
Edit: Empäs mennykkään kun hammassärky ehti jo hellittää sitä ennen...

Ei kommentteja: