keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

The Mist

Kävin eilen illalla siskon kanssa katsomassa Stephen Kingin kirjaan perustuvan elokuvan The Mist. Olin tosin nähnyt sen aikaisemminkin, ilman tekstejä. Joten oli antoisampaa katsoa elokuvaa, kun oli jo kerran sen nähnyt. En tiedä miksi, mutta varmaan sen takia, että osasi kiinnittää huomioita eri asioihin kuin ensimmäisellä kerralla... Juonesta en aio laittaa mitää, linkki kertokoot tarpeeksi.
Oli kuitenkin ihmeellisen vähän katsojia samassa näytöksessä. Kun varasimme liput (tai siis vaihdoimme siskon pankilta 18 vuotis lahjaksi saamansa liput) paikkalippuihin, meitä ennen oli varattuna vain kaksi muuta paikkaa. Kun lopulta pääsimme sinne, oli kuitenkin ihmisiä noin kymmenen. Eli ihan mukavan tilavaa oli, eikä muiden katsojien huomautuksia kuullutkaan kuin muutama.
Sitä ennen kuitenkin kävimme Videofirma Makuunissa ostamassa hieman leffaevästä. Samalla oli pienoinen kutina käydä kurkkimassa poistettujen DVDeitten lootaan, ja kappas vaan! mukaani tarttuikin kolme Asian Vision elokuvaa. Luulin tosin, että kaikki olisivat japanilaisia, mutta toisin totesin luettuani niiden takakansi tekstit myöhemmin. Kaksi korealaista ja yksi japanilainen. Ei siinä mikään haittaa, nopeasti kun laareja tongin. Hyvä vain, ettei kaikki ole japanilaisia.. x)
The Blue Light (Ao No Hono)
Into the Mirror (Geoul Sokeuro)
2009:Lost Memories (2009:Lost Memories)
Valitsin leffat oikeastaan nimen takia. Blue Light'sta tuli mieleen White Noise'n kakkososa, 2009:LM'llä oli vain veikeä nimi. Ja IM oli kauhua, josta pidän.
Jännittää vähän katsoa IM, sillä heti etukannessa on teksti: "It will do to mirrors what 'The Ring' did to TV's"... Eli karkeasti suomennettuna "Se tekee peileille saman minkä 'The Ring' teki TV'lle"... :'D
Kannattaa käydä videovuokraamoiden poistettujen hyllyllä/laarissa, sillä sain nämä kolme elokuvaa kympillä..! Tuli halvemmaksi ostaa kolme kuin yksi, sillä jos olisin ostanut vain yhden se olisi ollut vitosen. Mutta kun osti kolme, niin lyhyelläkin matikalla laskee, että kappalehinnaksi tulee vaivaiset 3,3 euroa levyltä. Eli ihan mukavaan opiskelijahintaan... xD

Ei kommentteja: